Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Apica

Trots osäkerheten kring hur pass lukrativt det verkligen är vill inte Escenic missa community-spåret. Escenic Community Engine heter norrmännens lösning. Det är en produkt som med ett Escenic fristående ”JSP tag library” kan användas för att bygga specialdesignade, sociala webbplatser med flera möjligheter till användargenererat innehåll.

Än så länge har t ex CMS-kunden Aftonbladet.se valt andra, externa communitylösningar än de inbyggda i sitt Escenic CMS. Svenska och IDG-delägda Josh med XCAP togs in för att hantera Aftonbladet Snack. Fem år tidigare fick Polopoly ansvara för betal- och mindre communitydelar i  Aftonbladet Plus.

Escenics communitykundreferenser är långt ifrån lika imponerande som de hos Drupal, EPiServer, Polopoly eller lilla Josh för den delen. Främst norska och holländska bolag har ännu köpt Escenic Community Engine:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>