Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Roxen bakom DagensPS förlust

Skribent Martin Edenström Den 6 augusti 2009

Uggla & Forsström som står bakom DagensPS.se, Redpages.se och SalongK.se skyller ett förlustresultat på investeringen i den nya publiceringsplattformen Roxen. 2008 års siffror efter skatt landade på –524 000:- SEK mot en vinst på 119 000:- SEK året innan.

Kostnaden för en Roxen licens ska variera, men vad MKSE.com erfar rör det sig numera om ”några hundra tusen” i standardutförande. I Uggla & Forsström och DagensPS.se‘s fall handlar det även om tillkommande utvecklingskostnader för VCW integration och speciella nyhetsfunktioner. Sajten lanserades för 11 månader sedan.

Enligt Dagensmedia gick pengar även åt när onlineomvärldsbevakningstjänsten PS Spy lanserades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>