Ebay tar majoritet i Intershop samt lanserar nytt koncept

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Intershop, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handel och  X.Commerce är verkligen framtiden för Ebay. Efter det oväntade köpet av open source e-commerce stjärnan Magnento tar nu även Ebay en majoritetsposition i klassiska, tyska e-handelsakötren Intershop (se allt MKSE.com har om företaget i Sverige här).

Intershop - The E-Commerce Company

Intershop har varit aktiva på svenska marknaden sedan mitten av 90-talet och ståtar med multinationella, men lokalt representerade referenser som Elgiganten, Stadium, Miele och Royal Caribbian.

I sommar har även Ebay lanserat Instant Sale. En rätt kreativ satsning även om det matematiskt är lätt att se de 10-20% per vara Ebay tjänar på Instant Sale.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact Commerce ska hjälpa Elkjøp Elgiganten med MACH-arkitektur, investeringar och e-handel

Det handlar om en direkt kanal för att få sin vara snabbt värderad och få ett köppris, gratis frakt och betalt Ebays egna tjänst Paypal.

Leave a Comment