Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Camelonta skapar responsive design åt B3IT

Skribent Martin Edenström Den 12 september 2012

Camelonta, som även står bakom det svenska, Azure-redo CMS:et med samma namn, har nyligen levererat en ny webbplats åt B3IT. B3IT kallar sig för ett av Sveriges större konsultföretag inom IT. De har 150 anställda.

http://www.b3it.se/Templates/B3ITPublic/theme/images/logo.png

Webbplatsen är, som nästan allt idag, responsivt anpassad efter olika digitala enheter. Det blev en mörkröd historia uppdelad i 10 puffar som kastas runt i olika upplösningar. Twitter får mycket attention, men ett tweet i veckan – det är ett område där konsultbolaget måste få upp takten.

Uppdraget utfördes tillsammans med samarbetspartnern TheStudy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>