Fler svenska webbyråer slås samman

In CMS, Drupal, Wordpress by Martin Edenström3 Comments

Konsolidering inom svenska webbyråer verkar bli en minitrend hösten 2012.

http://weballiance.24hr.se/img/chiefcfd.png

Efter Wunderkraut där fyra Drupal-byråer slogs samman kommer nu följande nyheter:

  • Antrop, Conversionista, Search Integration och 24HR har sjösatt ett samarbete under namnet Web Alliance för att kunna tacka större utmaningar med mer mankraft och ett mer komplett erbjudande. CMS-mässigt har de fyra byråerna numera främst WordPress i portföljen.
  • Kollegorna och Happiness har samlats på ett kontor i Stockholm. Henrik Sjökvist, tidigare på Newsfactory, har anslutit till Kollegorna. Ambitionen är att forma ett nytt elit-team för större Drupalprojekt. Flest seniora Drupalkonsulter och synkade system och metodik.
Fler svenska webbyråer slås samman redigerades 14:52, september 14 2012 av Martin Edenström