Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Fler svenska webbyråer slås samman

Skribent Martin Edenström Den 14 september 2012
Apica

Konsolidering inom svenska webbyråer verkar bli en minitrend hösten 2012.

http://weballiance.24hr.se/img/chiefcfd.png

Efter Wunderkraut där fyra Drupal-byråer slogs samman kommer nu följande nyheter:

  • Antrop, Conversionista, Search Integration och 24HR har sjösatt ett samarbete under namnet Web Alliance för att kunna tacka större utmaningar med mer mankraft och ett mer komplett erbjudande. CMS-mässigt har de fyra byråerna numera främst WordPress i portföljen.
  • Kollegorna och Happiness har samlats på ett kontor i Stockholm. Henrik Sjökvist, tidigare på Newsfactory, har anslutit till Kollegorna. Ambitionen är att forma ett nytt elit-team för större Drupalprojekt. Flest seniora Drupalkonsulter och synkade system och metodik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>