Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Electrolux Home live på omfattande EPiServer Commerce av Nansen

Skribent Martin Edenström Den 17 oktober 2012
Apica

Electrolux helägda dotterbolag Electrolux Home med fler än 60 butiker över hela Sverige har gått live på en sprillans ny EPiServer Commerce samt EPiServer CMS 6 R2 med koncept, design och all utveckling av Nansen.

Electrolux Home erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av utvalda hushållsprodukter. Nya ElectroluxHome.se är uppbyggd med fokus att bli en inspirerande, tillgänglig och trygg e-handel som representerar kedjans speciella erbjudande om 5 års garanti, fri frakt, unika tillvalstjänster och flexibla betalningsval.

Förtroendeskapande faktorer som listade samverkande banker, certifierade betalstödsleverantörer och erkända fraktföretag lyfts fram. Ett speciellt produktfiltreringsreglage via drag’n drop har tagits fram för att visa på hela produktutbudet. Vidare finns Google GSA sökmotor, sociala mediakopplingar till varje fysisk butik, B2B-handel, kund- och ordersektion samt kampanjkodshantering. Webbplatsen ska även förses med API-koppling mot alla konsumenter på Prisjakt.

Nansen berättar att projektet skett i nära samarbete med kunden som jobbade agilt på plats i Nansens war room. Utvecklingsfaser har godkänts efter A/B-testning och flera KPI:er mäts fortfarande kontinuerligt.

De ansvariga kreatörerna ska inlett projektet med workshops kring e-handel baserat på best practice (olika flöden för maximerad konvertering). T ex utcheckningsstegen är formgivna för att vara effektiva och tydliga.

Fler integrerade system var SAP affärssystem, NPS customer data, PayEx payment service provider, Paloma newsletter och Google Maps.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>