Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Karlstad.se valde EPiServer CMS och ImageVault 4

Skribent Martin Edenström Den 24 oktober 2012
Apica

Karlstad, tidigare kallad Sveriges mest Drupal-aktiva stad, är live på en EPiServer CMS av KnowIT. Designen har gjorts av reklambyrån Ord&Bild.

http://karlstad.se/Templates/Extern/Styles/img/logos/karlstads-kommun.png

Karlstad.se har 65 000 unika besökare varje vecka. Dialog var i fokus när kommunen designade en ny webbplats. Utöver det ska det vara lättbegriplig information och bättre självservice. Hela 10 000 sidor har skrivits om för att bli enklare att förstå.

–        Den nya webbplatsen är ett led i arbetet med att förbättra service och tillgänglighet för Karlstadsborna. Nu vill vi veta vad de tycker om sajten

säger Katarina Lindström, kommunikationschef. Hitta och jämför service är en helt ny tjänst där Karlstadsborna kan jämföra till exempel lekplatser och vandringsleder eller servicen på skolor och annan verksamhet. Tjänsten gör det enkelt att jämföra kvaliteten på skolor och äldreboenden från både kommunal och privata utförare utifrån kund- och brukarundersökningar. Applikationen har utvecklats av Stockholms stad, som har delat med sig av all data till Karlstad.

Karlstadsborna är välkomna att tycka till om den nya sidan via t ex dialogverktyget Disqus. Det är också den första skarpa sajten som använder nya ImageVault 4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Björn Sennbrink

    Logga anno 1989

?>