Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Coop.se live på responsive design

Skribent Martin Edenström Den 25 oktober 2012

Coop.se har under vecka 42 och 43 i flera steg gått live på en responsive design re-design signerad Coop inhouse, Nansen och Daytona. Coop ligger sedan flera år tillbaka på en EPiServer CMS 6 R2 plattform.

Det är en omfattande responsiv lansering där Coops omfattande menyer alla olika val förminskas och högerställs i nio olika knappar som även förses med badges. Toppmenyer prioriteras och blir en del av det förminskade löpet eller elimineras baserat på skärmanvändings-persona. Det finns inloggning för att göra erbjudanden, shoppinglistor och butikssök personaliserade.

En Siteseeker finns med i lösningen, även den sökningen har gjorts responsiv.

Troligtvis en av de mest omfattande svenska repsonsive design-releaserna vi sett än så länge.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>