Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

För små case ställer till det för Magento e-handel

Skribent Martin Edenström Den 20 mars 2013
Apica

Ännu har det inte riktigt lossnat för x.com-produkten Magento som en riktigt respekterad svensk e-handelslösning.

En ny svensk referens är lilla Earbags som säljer öronvärmare. Mediastrategi stod bakom lösningen. De har även byggt Magento för Luxdress.

Open source produkten dras men en aning för många ”Joomla / Drupal” småwebbscase. Det gör det svårare för produkten att spela i samma liga som lokalkonkurrenterna hybris, EPiServer Commerce och gamla Microsoft Commerce Server.

Annat är det med internationella Magentoreferenser. Där syns Nike, Lindt, OMG, Paul Smith, Nespresso, OfficeMax, Olympus, Fun4Kids, Fiji water, Vizio, Toms, Oneida, Kaiser+Kraft, Gant, The North Face och Kookai.

Kosta Boda/Orrefors, Tele2 Comviq, Arken Zoo, Boxon och JC är troligtvis de större svenska referenserna just nu. Trist är att åtminstone tre av dessa enbart valt produkten pga. kostnadseffektivt och snabbt insteg med låga/ingen licenskostnad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>