Work for you bygger nytt SharePoint Online intranät

In Intranät, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Work for you har valt att jobba med Whitespace för ett nytt SharePoint Online intranät. Work for you utför tjänster inom jobbförmedling, rehabilitering och utbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Sveriges kommuner. Företaget har på några få år växt till fler än 400 medarbetare. Den snabba tillväxten och utvecklingen av bolaget ställer stora krav på intern kunskapsdelning och kommunikation. Där ser Work for you att intranätet behöver spela en viktig roll.
 Intranätet ska knyta ihop fler än 400 anställda på över 50 kontor i hela Sverige. I Whitespaces uppdrag ingår att sätta målbild och mätpunkter, koncept, användarupplevelse och implementering.
Whitespace grundades i september 2013, och har nu åtta anställda på kontor i Malmö och Stockholm. Andra uppdragsgivare inom intranät är bl a Malmö stad.

Kommentarer

  1. Är dom jäkla bondfångarna fortfarande kvar i branschen?
    Trodde dom åtminstone hade bytt namn vid det här laget.

  2. Dom har haft en framträdande roll bla i SVTs reportageserie om företag som utnyttjar arbetsförmedlingens nollkoll på vilka ”jobb-coach”-företag dom anlitar.

    Här är ett litet smakprov:
    http://www.svtplay.se/klipp/1136214/kritik-mot-jobbklubb

    Läs här för en del vittnesmål om deras metoder:
    http://www.rejta.se/omdome/272018/work+for+you+i+sverige+ab

    Jag har själv erfarenhet av deras verksamhet, och kan intyga att en hel del av det som det klagas på där stämmer.
    Det är frågan om ren bluff-verksamhet.

    Förhoppningsvis kommer guldrushen i den branschen snart att vara över, och såna här lycksökare kommer att få besöka arbetsförmedlingen under lite annorlunda förhållanden.

Leave a Comment