Reebok uppgraderar till EPiServer 7 med DigitasLBi offshore

In CXM, Offshore development, Optimizely/Episerver, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under våren har den första versionen av fitness.reebok.com lanserats på 11 marknader i ett EPiServer offshore-projekt. Sajten ska använda EPiServers personaliseringsfunktion för att ge besökaren en skräddarsydd upplevelse. Personaliseringen använder sig bl a av användarens beteende på sajten, som analyseras i realtid.

Sajten har integrationer till olika e-handels och CRM-system och mycket fokus ska ha lagts på att få en så bra upplevelse som möjligt för Reeboks EPiServer-redaktörer.

reebok episerver

E-handeln ligger på en Demandware SaaS lösning. En av de första att köra på SaaS lösningen i Sverige. Demandware har tidigare utsetts som en av de globala aktörer för e-handelssystem som Forrester tycker har framtiden för sig (tillsammans med Oracle ATG, Escalate Retail, SAP hybris, IBM, Icongo och eBay Intershop).

Projektledning, utveckling och rollout gjordes av DigitasLBi i Malmö och Indien, i samarbete med ett flertal Reebok partners världen över. Över 30 personer från DigitasLBi ska ha varit involverade i arbetet med sajten.

” – Everyone played their role above and beyond expectation and with an attention to detail, passion and professionalism I have never seen before.”

Säger Mark Whitehead, Director of Digital Marketing Technology, Reebok International.

I samband med projektet rullades alla Reeboks övriga EPiServer-sajter över från CMS 6 till CMS 7.

Leave a Comment