Med SkiStarshop.com bygger SkiStar eget istället för på EPiServer

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Update: Ninetech fortsätter släppa större e-handelslösningar. Men enbart delvis på favoritvalet EPiServer denna gång. Nu är det förra årets E37 installationer som kastas ut då SkiStar (sedan länge på en prisbelönt EPiServer CMS) lanserar säsongens nyhet, en ”mervärdes e-shop” för besökarna. Lösningen ligger på en custombyggd e-handelslösning integrerad med EPiServer CMS.

Nya SkiStarshop.com ska fungera som en mervärdesberikande e-handel integrerad i den vanliga fjällbokningen. Gäster kan lägga till kompletterande kläder och utrustning till sin resa.

Det känns lite läskigt att acceptera ”bokningsvillkor” då en enklare vara ska upphandlas, men så länge kunderna är helt med på reglerna så kanske det inte avskräcker. De kan även lockas av att få rabatter på bokningar då ett visst köpvärde uppnås (se bild).

Dessutom är den responsiv, snygg och innehåller förtroendefaktorer som stjärnor och rekommendationer (väldigt enkla, kakstyrda, utan ångermöjlighet). Det finns bra lightboxes som påminner om att t ex storlek måste väljas och checkoutflödet är tidstypiskt uppbyggt med grafiskt fokus på e-postifyllnad och därefter stegvis indrivning av andra uppgifter. Det ska finnas ”100-tals” varumärken och ”1000-tals” produkter.

0m2
stor är konceptbutiken i Sälen samtidigt öppnar
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skistar och EQPE köper in nya system inför skidsäsongens slut

Kommentarer

  1. Lösningen är inte byggd på EPiServer Commerce utan är en custom .NET-lösning.

Leave a Comment