18 år gammal e-handel går mot trenden, väljer bort egenutvecklat

In E-handel, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

E-handelsklassikern Zoovillage har gått live på den nya Carismar plattform de handlade upp i slutet av 2015. Det innebar ett kritiskt beslut för Zoovillage som hade mycket teknisk legacy sedan starten 1998.

Carismar ersatte en mängd egenutvecklade system som nu ska vidareutvecklas på ett mer modernt och skalbart sätt i den nya plattformen.

” – Carismar har lång erfarenhet i branschen och ett väldigt proffsigt team, vi har länge följt vad de gjort och har fullt förtroende för att de kommer bidra till Zoovillages fortsatta utveckling”

Säger Branco Percovic, VD, Zoovillage.

Trenden från senaste årens NES etc. har annars varit att ska en e-handel med ambitioner byggas finns det inte några standardsystem som uppfyller alla nischkrav att tillgå. Skräddarsytt, egenutvecklad plattform / custom har gällt för t ex NetOnNet, Siba, Ica, Skånska byggvaror, Skruvat, Frank Dandy, Interflora, Lloyds Apotek och Svenssons de senaste två åren.

0Mkr
omsätter Zoovillage för stunden
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Carismar produktifierar, skapar Geins e-handelsplattform. Bubbleroom och Zoovillage kunder

Kommentarer

  1. Egenutvecklad e-handel #nes16 är fortfarande bäst sett till produkthantering, katalog och kopplingar affärssystem.

Leave a Comment