Gina Tricot valde Elastic Path av Ateles och LBi

In Analys / Statistik, Check out/Kassasystem, Elastic path, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

http://cdn.lbisweden.com/Images/gina.jpg

LBi och Ateles fick i uppdrag av Gina Tricots marknadschef Victor Appelqvist och Joakim Gregorsson, E-commerce Manager, att fräscha upp norska GinaTricot.com.

Det gjorde de på en Elastic Path java e-commerce. Ateles, som även öppnat Oslo-kontor och anställt 10 personer, kodade. Så det vart inte storsatsande EPiServer Commerce-konkurrenten hybris som vann denna gång.

Sajten ska innehålla ”resultatoptimerande analysverktyg” (KPI:er och mätverktyg) och kunden aldrig ska vara ”längre än ett klick bort från köp”. LBi stod för strategi, design, funktionalitet och Google analytics.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  CAG Ateles köper upp e-handelsbyrå

Det sker med en ”Quickshop”-länk (i lightbox med lager som visar bildförstoringar och produktinformation) i ett, för att vara helt ärligt, mycket ”HM.com-designaktigt” upplägg med en ”shoppingbag” (fadad vid mouse-over) och registreringsupplägget (personnummer med ”hämta kunduppgifter kundsystem-koppling eller 8 tvingade uppgifter).

”Andras favoriter” i kassan var bra, liksom tickern i footer.

Klarna stod för delar av betallösningen.

LBi ska i dagarna anställa hela 15 personer efter vunnit Eon och Reebok i Sverige.

Leave a Comment