Polopoly 10.4 har släppts

In Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nyversions-onsdag: Atex har släppt nya Polopoly 10.4. Den senaste versionen av Polopoly 10 innehåller bland annat:
http://support.polopoly.com/confluence/images/tablet_small.jpg

 

  • Update: Greenfield Online, vidareutvecklingen av bas-siten Greenfield Times. En samling best practices och tjänster att arbeta med i projekt. Ligger numera på Github online project hosting.
  • Greenhouse, plug-in hosting-tjänst. I och med Polopoly 10.4 har Polopoly sett över hur de jobbar med plug-ins och byggt en ny infrastruktur för leverans, delning och samarbete kring plug-ins och kodmoduler för kunder och partners baserat på Maven/Nexus, GitHub etc.
  • Nitro, ett set av verktyg för att jobba med Polopoly och Maven. Atex har sett över alla arbetsflöden Polopoly-utvecklare vanligtvis sysslar med och förenklat dem eller tagit bort dem, något som de hoppas gör Polopoly-utveckling både snabbare och modernare.

Kommentarer

  1. Hej Martin,

    Tack för posten! Känner ändå att lite korrektioner kan behövas:

    I stort handlar Polopoly 10.4 om att göra det både roligare, snabbare och effektivare för programmerare som jobbar med Polopoly.

     – Greenfield Online är vidareutvecklingen av vår bas-site Greenfield Times. Dvs mer än mallar är det en samling best practices och tjänster att arbeta med i projekt.

     – Greenhouse är vår plug-in hosting-tjänst. I och med Polopoly 10.4 har vi sett över hur vi jobbar med plug-ins och byggt en ny infrastruktur för leverans, delning och samarbete kring plug-ins och kodmoduler för kunder och partners baserat på Maven/Nexus, GitHub mm.

     – Nitro är ett set av verktyg för att jobba med Polopoly och Maven. Vi har sett över alla arbetsflöden Polopoly-utvecklare vanligtvis sysslar med och förenklat dem eller tagit bort dem, något som gjort Polopoly-utveckling både snabbare, roligare och modernare.

    Tack,
    Marcus Frödin
    Produktägare, Polopoly

Leave a Comment