LBi bakom global SharePoint portal för Volvo

In CMS, SharePoint MOSS 2007, SharePoint Online by Martin Edenström0 Comments

My Volvo

Gamla, trogna LBi Sverige-kunden Volvo har fått en nylansering i portalen My Volvo. Första marknad för den färska releasen blev Tyskland. Deras tyskspråkiga version släpptes för någon månad sedan. Men My Volvo ska inom kort rullas ut globalt.

Registrerade medlemmar får skräddarsydda erbjudanden enligt en detaljrik, personaliserad lösning baserad på bilmodell och modellår.Den som beställt nya Volvos kan logga in och följa tillverkningen av sin bil.

Lösningen kan inte varit helt smidig att få ihop. Den bygger delvis på Volvos gamla SharePoint lösning först installerad 2008.

Ulrica Hammarstedt projektledde.

LBi bakom global SharePoint portal för Volvo redigerades 10:12, september 17 2012 av Martin Edenström