Västerås Stad valde SharePoint produkter från Fishbone

In CMS, Intranät, Offentlig sektor, SharePoint Online by Martin Edenström0 Comments

Västerås Stad står för veckans första, större SharePoint-release. De har relanserat kommunens intranät “Insidan” i SharePoint 2010. Effektmål föregick arbetet. Anneli Sjödin beställdes, lokala Hypernode stod bakom formgivningen av intranätet och Fishbone utvecklade.

http://www.vasteras.se/_layouts/images/CitizenPortal/logotyp_vstad.gif

Själva lösningen är baserad två färdiga paketeringar från Fishbone Systems. “Intranät BAS” har använts för att förenkla utvecklingen av funktionalitet kring t ex publicering, nyheter, samarbete och navigering och “Ledningssystem BAS” har nyttjats för att minska kostnader för funktionalitet för t ex granskning, godkännande, arkivering och administration av styrande och stödjande dokument.

Som storleverantör av SharePoint har Fishbone givetvis även satt upp egna SharePoint 13 seminarier. “Portaler i SharePoint 2013” äger rum den 31/10 (Växjö), 6/11 (Göteborg) och 15/11 (Malmö).

Det ryktas för övrigt att det aldrig varit så lite att göra för SharePoint-utvecklare då >alla< väntar på SharePoint 13 istället för att utveckla på SharePoint 2010.

Västerås Stad valde SharePoint produkter från Fishbone redigerades 09:38, september 17 2012 av Martin Edenström