Ingen e-handel då Haglöfs utökar sin EPiServer

In CMS, Episerver, Episerver Commerce by Martin Edenström0 Comments

Cloud Nine är klara med en ny “prislappssajt” åt EPiServer kunden, tillika EPiServer Commerce 2010 beta-pionjären, Haglöfs. Det är deras “kändis loppis” Swapstories av Haglöfs sportkläder som sålts in och lagts till på Haglofs.com-domänen.

Logotype Haglöfs Swapstories

I övrigt är det enbart en större Youtube och lite prislappar med koder till begagnatprodukter i butik.

Youtube är billigt och bra att använda och stylingen har utökats så det finns flera sätt att dölja att det just är en youtube (vilket Vimeo annars är bäst på). Men ibland kan det vara lite pinsamt att direkt avslöja antalet filmvisningar, vilket ger kund och allmänhet en känsla för den allmänna aktiviteten på sajten. Sedan MKSE fick tipset för 24 timmar sedan och en pressrelease gick ut har enbart 20 personer tittat in och sett sajtstartside-videon.

Ingen e-handel då Haglöfs utökar sin EPiServer redigerades 11:52, maj 29 2013 av Martin Edenström