Västra Götalandsregionen bygger nytt på Liferay, EPiServer och Expression Engine

In Liferay by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Monator med Björn Ryding berättar att de är klara med några interna och externa open source Liferay-projekt för kunden Västra Götalandsregionen.

http://www.vgregion.se/ImageVault/Images/id_32800/conversionFormatType_WebSafe/width_80/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

Hos Västra Götalandsregionen finns ett större projekt som heter Regionportalen; En portal med visionen att erbjuda ett fönster mot all information. En plats där anställda med ett login enkelt kan nå regionens alla system och få notifieringar om saker (som fakturor) som skall godkännas. I en samlad vy oavsett vilket system det är som är upphov till aktiviteten.

Regionportalen är intern, men syns externt på sidor som Gothiaforum.com. Ett annat exempel är Vårdaktörsportalen som utgör en del av Regionportalen och är delvis publik.
Strokekampanjen.se har (genom Digitas och Onemanarmy) även nyligen släppt en Expression Engine. Vgregion.se är annars en större EPiServer CMS 6 installation som senast uppdaterades i december 2012.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Västra Götalandsregionen tränar upp egen språkmodell, fördelarna med offentlig sektor AI

Kommentarer

Leave a Comment