Responsive commerce istället för mCommerce på nya Animail.se Magento

In Magento 2, mCommerce, Responsive Design / Mobilwebb by Martin Edenström0 Comments

Animail har gått live på en ny responsive design Magento e-handelslösning.

Stärkta med färskt 2012-riskkapital öppnades just den nya sajten. Responsive commerce blev det då ambitionen var en renare design med utrymme för produkterna att träda fram. Då vara det enklare att jobba med på en responsiv sida med kontroll över alla olika delar på sajten än en klassisk pekvänlig mCommerce.

En ny Solr sökmotor har även lagts till.

“- Stor del av alla nya affärsmodeller inom marknadsföring handlar om att bygga relevans för mottagaren, att kunna rikta specifika budskap till specifika individer. I en sådan tid där man rör sig mot den sortens nya mål, så behöver marknadsförings-kanalerna fungera oberoende av vilken sorts enhet som individen håller i för stunden. Att bygga responsivt är det bästa sättet att möjliggöra en sömnlös övergång mellan olika enheter, både när det gäller användarvänlighet och när det gäller hur tillgänglig individen blir för generella marknadsföringsåtgärder.”

säger David Wickström, Animails teknikchef enligt Ehandel.

 

Responsive commerce istället för mCommerce på nya Animail.se Magento redigerades 16:40, mars 22 2013 av Martin Edenström