Nytt bankuppdrag inom e-handel för EPiServer

In E-handel system, Episerver, Episerver Commerce by Martin Edenström1 Comment

Under årliga e-handelseventet Världens farligaste möte i Göteborg 21/5 avhandlades kundcase från bland annat Lagerhaus (blogghandel), Carlsberg (ny iPad styrd/baserad B2B handel av Star Republic) och årets Svensk Handel Retail Awards e-handelsvinnare Kicks.

Men en av de större nyheterna var det nya bankuppdraget CIBC eCommerce B2C – Precious Metals för EPiServer där EPiServer Commerce var den stora delen. Det är CIBC, en av de ledande kanadensiska bankerna som valt en tvåvalutaplattform för primärt sin B2C-handel av guld. Både försäljning och köp sköts. Ambitionen är att sälja över hela världen och priserna på guld varierar från 700 kanadensiska dollar till 10 000 dollar per dag och person.

Det finns även integrationer med t ex Purolator, Global Payments och Reuters.

Star Republic skötte uppdraget som ska landat på stressiga 3500 timmars utveckling utförda under en 9 veckorsperiod.

Cibc episerver

Det första uppdraget gick till CGI, men de hade problem med leveranskapaciteten.

EPiServers Ossian Berggren kallar även Star Republic för den troligtvis just nu mest aktiva EPiServer Commerce-partnern med 20 pågående och lanserade EPiServer Commerce 1 projekt i Sverige och internationellt.

CIBS är även SharePoint 2010 och Ektron .NET-användare för sina externa och interna webbplatser.

Nytt bankuppdrag inom e-handel för EPiServer redigerades 11:51, maj 29 2013 av Martin Edenström
  • Koffein

    Grymma @star_republic !!