Försvarsmakten går in i ny fas med EPiServer 7, inte WordPress

In Episerver, Offentlig sektor by Martin Edenström0 Comments

Update: Det är rekryter i fokus när Försvarsmakten lanserar sin nya, uppgradera EPiServer 7 webbplats rekrytering.forsvarsmakten.se. Sajten utannonserades redan i mars, men ska sedan dess tekniskt uppgraderats av Ottoboni.

försvarsmakten

Det är en responsiv design historia med en ung målgrupp i fokus (16-25 år).

Rekryteringswebben är en del i ett större arbete där Försvarsmaktens tre plattformar ska komplettera varandra och hänga samman. Det har lett till att en gemensam plattform med en gemensam kodbas tagits fram.Det finns även EPiFind och ImageVault DAM inbyggt.

Efter alla projekt på open source WordPress senaste åren är det säkert skönt för EPiServer att svenska försvaret väljer fortsätta rulla ut egna huvudsajerna på samma CMS (tidigare hade de EPiServer 4.62).

Ottoboni har även stått för majoriteten av WordPress (responsive redan hösten 2011) leveranserna och ska även stå för designen denna gång.

Försvarsmakten går in i ny fas med EPiServer 7, inte WordPress redigerades 11:40, maj 24 2013 av Martin Edenström