Frukostseminarietider, gratis inspirationsföreläsningar nu i höst

In Content Marketing, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Det råder frukostseminarietider och det finns en mängd inspirerande och lärorika gratis frukostseminarier att gå på. Nu i starten av fjärde kvartalet 2013 finns bl a följande evenemang ni inte får missa i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

http://signup.nansen.se/assets/images/breakfast.png

Många av dem fylls upp snabbt:

Oktober

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor WordPress-förespråkande kommun överger open source för RPA-överflyttad Sitevision

November

Har ni fler tips? Lägg gärna till fler frukostevenemang genom att använda kommentarsfunktionen nedan.

Kommentarer

  1. Kntnt har fyra frukostseminarium under hösten. Nästa är 24 oktober.- Då pratar Mats Rönne om hur du mäter effekten av content marketing. Därefter följer Joakim Eklund som ger inspirerande exempel på hur kända varumärken framgångsrikt jobbat med storytelling i sitt varumärkesbyggande. Sist ut är Åsa Marklund, marknadschef på Berghs School of Communication och Helena Bajlo copywriter på Beautiful Stories som ger en inblick i omvärldstrender och visar vilka konsekvenser utvecklingen kan få för content marketing.

    Vi spelar in föreläsningarna och lägger upp dem på vår webbplats. Det första frukostseminariet, som gick av stapeln i föra veckan, kommer publiceras i slutet av denna vecka på http://www.kntnt.com/

    Mer information och anmälan på http://www.kntnt.com/frukostseminarium-med-innehall/560

  2. Vi på Kaigan håller i sex frukostseminarier i november – tre i Stockholm och tre i Göteborg. Ämnena är mobile learning / edutainment, sociala medier och dagens tidstjuvar på marknadsavdelningen. Läs mer och anmäl er här: http://www.kaigan.se/om-oss/event/ Välkomna!

  3. Dags för en ny huvudrubrik – ”Webbkalendariet”?

Leave a Comment