Experience Design – Digital Briefing hos Creuna 15/10

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Välkommen till höstens första Digital Briefing på Creuna där vi denna gång har fokus på Experience Design.

Creunas populära Digital Briefings är tillbaka i ny tappning där du under en morgon kommer att få lyssna till korta föreläsningar kombinerat med rundabordsdiskussioner. Här byter du idéer, knyter kontakter och tar del av erfarenheter från andra personer i liknande roller med liknande utmaningar.

Njut av en god frukost samtidigt som du får en rejäl dos inspiration kring designade upplevelser. Säkra din plats redan nu, först till kvarn är det som gäller!

Anmäl dig nu

15 oktober kl. 08:00-09:30
Kungsholmsgatan 21, Stockholm

Program

08:00 – Registrering och frukost
Varmt välkommen att avnjuta en god frukost och småprata med de andra deltagarna innan seminarierna sätter igång!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

08:30 – Lokalt och globalt – hur designar man bäst upplevelser som ger både räckvidd och relevans?
Digitala lösningar har förmågan att snabbt spridas över hela världen, både tjänster och reklam har hela världen som sin marknadsplats. Samtidigt är möjligheterna att anpassa upplevelser för en kunds sammanhang här och nu enormt stora. Vi kan dra nytta av en mängd information för att anpassa till både plats, tid och miljö. Martin ger tips och tankar om hur man drar nytta av dessa möjligheter på bästa sätt.

Martin Deinoff SVP Marketing Creuna

08:55 – Förnuft och känsla i framtidens upplevelser
Alla framgångsrika varumärken baserar sina affärer på en avvägd mix av förnuft och känsla, väldesignade upplevelser och tydlig kundnytta. Vill man maximera värdet av sina erbjudanden så behöver upplevelsedesign vara på varje ledningsgrupps agenda. Speciellt i en värld där mätning, analys och konverteringshets får många lösningar att likna varandra. Fredrik berättar hur man bör arbeta med både förnuft och känsla när man designar framtidens upplevelser.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Fredrik Marcus Creative Director Creuna

09:20 – Experience Design i ett omnikanalperspektiv
Linda avslutar och summerar morgonens dragningar. Med dig hem får du även flera konkreta tips och verktyg så att du kan börja jobba med upplevelsedesign redan imorgon.

Linda Arvidsson Design Director Creuna

Digital Briefing anmälan

 

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.