Trafikanalys bjuder på ämnesområden och följsamhet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

”Följsamt designade” nya trafa.se öppnade för besökare i oktober. Trafikanalys webbplats har tagits fram av annars utbildningsfokuserade 7minds och Knowit i Sundsvall. Lösningen är byggd på EPiServer CMS och har även en EPiServer Find sökmotor.

Syftet med webbplatsen är att sprida kunskap och erfarenheter inom transportområdet. För att bättre tillfredsställa besökarnas behov är den nya webbplatsens innehåll indelad på ämnesområden. Inom ett ämnesområde samlas regeringsuppdrag, nyckeltal, statistik, kommande händelser och remissvar. Det gör att om man jobbar med exempelvis vägtrafikfrågor, kan man hitta allt som berör detta på samma ställe.

”– Våra användarundersökningar visa att flertalet av våra besökare är intresserade av kunskap, statistik eller annat inom ett ämnesområde, inte flera. Vi vill också locka en besökare som har ett visst ärende att ta del av annat inom samma område.”

Säger Carina Jonsson, projektledare för webbplatsen.

0min
var medelrestiden per arbetsresa under 2014
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sunne kommun släpper ny, ljudförsedd Optimizely CMS med självservice

Leave a Comment