Shopify aktiverar e-handelsleverans via Uber i ny app

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Shopify visar sig allt oftare som den snabbfotade och innovativa i konkurrensen med Magento, Demandware, WooCommerce, EPiServer Commerce, SAP hybris och de andra. Ofta ligger de steget före konkurrensen med vad som är nytt och hett inom e-handel.

Nu i oktober presenteras ett samarbete med Uber där Shopify e-handlare kan välja att köra ut samma-dag leveranser av varor via Ubers nya initiativ UberRUSH.

UberRUSH appen för Shopify är redan klar och ska aktiveras i dagarna för Shopifykunder som har möjlighet att aktivera nya tillägg. UberRUSH är ett leveranssätt bland de andra e-handlare aktiverat och det innebär att handlaren väljer var en vara ska plockas upp och levereras via bud. Tjänsten finns ännu bara i New York, San Francisco och Chicago.

0min
används som exempel hur snabbt en leverans kan gå
Svenska Urb-it, som via studenter ville erbjuda en liknande samma-dag leverans, fick däremot nu samma månad skära ned sina svenska satsningar pga. vad som ansågs som omognad bland svenska e-handlare och dess system.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Outdoor-varumärket handlar upp ny e-handelsplattform, ut med Shopify Plus

Leave a Comment