Vattenfall släpper digital satsning kring elbil-laddning. Hamnar i Azure

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Utöver solkraft och i Echo Awards LA prisbelönta Solcellsguiden av MRM/McCann satsar Vattenfall nu i november hårt på att associeras med elbilsladdning. Passar nog bättre med säsongen och mediabevakningen om helt fossilfritt inom 15 år.





En ny digital produktion kring elbilar och laddning av dessa har presenterats i .NET-produktionen Beincharge. Den beskriver inCharge, en tjänst från engergibolaget som kallas ett av Europas största laddnät med 2732 olika laddpunkter.
0st
laddpunkter har Vattenfall

Webbplatsen är en Google Maps produktion med fullständiga kartor över alla platser med befintliga laddpunkter i Sverige. Som Semi-snabb laddning (upp till 22kW) eller Snabbladdning (från 40kW).

Beincharge är även en app för båda större plattformarna.

Vattenfall valde nyligen i ett internt projekt att en satsa på en omfattande Episerver installation driftsatt i Azure, berättar representanter från företaget för MKSE.com. Denna plattform ska även drifta nya beincharge.se.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vattenfall inför Microsoft Copilot AI, scannar anställdas e-mail och skapar content

Leave a Comment