Wednesday Relations byter plattform efter bara 3 år, satsar på svensk uppstickare

In Joomla, Marketing Automation, Nyheter, Övriga / Custom CMS by Martin Edenström1 Comment

Wednesday Relations lämnar Joomla open source CMS efter bara 3 år för en betydligt mycket mer lättarbetad Snowfire CMS, enligt VD Mats Gustafsson. Stödet för redaktöre ska vara något de verkligen uppskattade med det mindre svenska, nya CMS:et.

Sajten ska dessutom förbättrats inom responsivitet och även fått bättre marketing automations stöd till de nuvarande 12 000 medlemmarna. Uppdateringen av Wednesdayrelations.org ska även inneburit en ny typ av mer automatiserad, eller helt automatiserad betalfunktion med faktura och kortbetalning för kursavgift etc.
0SEK
i månaden går Snowfire på i basutbud
Wednesday Relations byter plattform efter bara 3 år, satsar på svensk uppstickare redigerades: november 14th, 2016 av Martin Edenström

Kommentarer

Leave a Comment