Wednesday Relations byter plattform efter bara 3 år, satsar på svensk uppstickare

In Joomla, Marketing Automation, Nyheter, Övriga / Custom CMS by Martin Edenström1 Comment

Wednesday Relations lämnar Joomla open source CMS efter bara 3 år för en betydligt mycket mer lättarbetad Snowfire CMS, enligt VD Mats Gustafsson. Stödet för redaktöre ska vara något de verkligen uppskattade med det mindre svenska, nya CMS:et.

Sajten ska dessutom förbättrats inom responsivitet och även fått bättre marketing automations stöd till de nuvarande 12 000 medlemmarna. Uppdateringen av Wednesdayrelations.org ska även inneburit en ny typ av mer automatiserad, eller helt automatiserad betalfunktion med faktura och kortbetalning för kursavgift etc.
0SEK
i månaden går Snowfire på i basutbud

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.