Så säkrar Samtrafiken.se upp sin nya WordPress, undviker hackers

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress CMS har fått en ny större referens i nya Samtrafiken.se. Samtrafiken i Sverige AB är ett tjänsteutvecklingsföretag inom kollektivtrafikbranschen som bildades 1993 och ägs av 37 olika trafikföretag som alla har lika stor ägarandel.

Men om man väljer den plattform i världen som i särklass mest attackeras av olika hackers gäller det att tänka till. Dessutom om man är en namnkunnig aktör som representerar den av inte alla helt älskade kollektivtrafiken. Och som står som tydlig avsändare av olika, smaskiga API:er.

Det har Samtrafiken gjort genom att ta fram ett


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment