Så fungerar moderna rekryteringssystem/talent mgmt, ComputerSweden hyr lösning

In Nyheter, Polopoly Atex by Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är fortsatt populärt att hyra in externt driftade speciallösningar för perifera syften som rekrytering. Eller för fashion e-handel för den delen. Computer Sweden väljer bort sitt java-CMS Polopoly och egenutvecklade system då de istället köper in ett engelskt system för sin framgångsrika jobbhantering under varumärket CSJobb.

Det blev en lösning från kanadensiska


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.