Så ska Doktor.se utmana Kry.se, Netdoktor.se och Mindoktor.se

In Nyheter, Omnikanal, Wordpress by Martin EdenströmLämna en kommentar

Svante Tegnér är på väg att lansera “effektiv rådgivningstjänst” inom vård under namnet Doktor.se. Enligt uppgifter MKSE.com tagit del av verkar det främst bli en prenumerationstjänst av olika abonnemang med tillhörande telefonbaserad support och informationssajt.

Behovet av Doktor.se ska finnas då många svenskar upplever det svårt att förstå sig på vilka sjukvårdsalternativ som finns, var de ska vända sig och hur de ska gå till väga för att få hjälp. Vården anses långsam och komplex, enligt Doktor.se. Tjänsten ska med “erfaren och legitimerad


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.