Trygg-Hansa bygger plattform, handlar upp ny ansvarig byrå

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SharePoint Online by Martin EdenströmLämna en kommentar

Trygg-Hansa har upplevt en “kantig” digital väg gällande officiella stödsystem under 00-talet. Först med inhouse, egenutvecklade Wampyr CMS (med stöd av byrån Netupdate) som huvudplattform under en längre period. Senare med det mindre framgångsrika, dock tidigt responsiva, externwebbsprojektet på SharePoint 2010 / Siteseeker.

Det släpptes för tre och ett halvt år sedan. Efter det har främst fristående initiativ, som If försäkring app-kopian inom VR sett dagens ljus.

Efter en större byråpitch handlas nu en ny ansvarig byrå in för att slutföra ett omfattande “kanaloberoende kommunikationsplattformsprojekt” åt Trygg-Hansa framöver. Och vinnande ur den byråupphandlingen blev 


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment