Taxi Stockholm byter ut 12 år gammal webb, tar in nya digitala byråer

In Episerver, Nyheter, Wordpress by Martin EdenströmLämna en kommentar

Alldeles nyss lanserade Taxi Stockholm sin helt nya digitala närvaro och webb berättar Gabriel Heijmer, Digital product manager Taxi Stockholm. En efterlängtad lansering, Taxistockholm.se hade innan lanseringen en utdaterad grafisk profil och teknisk lösning för att vara en så pass välbesökt destination. Taxi Stockholm har i samband med förändringen även tagit in ett gäng nya byråer och teknikleverantörer från huduvstaden.

Troligtvis har det omfattande digitala arbete som Cabonline / Taxikurir (med byrån Valtech) och Sverigetaxi (med byrån Grow) genomfört på sistone motiverat bolaget.

Taxi Stockholm har varit en .NET och Episerver användare sedan mer ett decennium tillbaka. Men på grund av en snårig, egenhändigt sönderskriven installation låg de länge kvar på en äldre Episerver version 5 med stora svårigheter att versionsuppgradera. Där jobbade Taxi Stockholm med idag nedlagda New Technology Sweden AB och ett inhouseteam. Men Episerver ersätts nu helt för en ny externwebbssatsning.

Nya byråer och plattformar in är


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment