Nya Taxikurir.se rullas ut i omfattande Cabonline samarbete

In Android, CXM, iPhone, Nyheter, Online Marketing, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Valtech har fortsatt sjösätta större digitala projekt i det mångåriga strategiska samarbetet tillsammans med Cabonline Group. Efter den första Cabonline-appen från förra året, en lansering som kanske inte så många användare förstod hörde ihop med de mer välkända taxivarumärkerna Taxi Kurir och Taxi 020, har nu nya TaxiKurir.se gått live på samma tekniska plattform som Cabonline.com.





Taxikurir.s nya webbplats har bokningen i fokus som ett flygbolag, en tydlig inloggningsknapp och geo-IP sniffning påslagen. Native-appen marknadsförs tydligt och strukturen och mallpaketet är densamma som hos nya Sverigetaxi.se. Hos den sistnämnda har den tidigare PHP-lösningen ersatts av en ny teknisk bakomliggande lösning. Taxikurir.se ligger på Amazon Cloudfront, har visst Cloudflare stöd och New Relic påslaget.

Valtech har jobbat med varumärkena sedan tidigare. Redan 2012 tog de fram nya appar för Taxi Kurir och Taxi 020.

Ett team från Valtech och Cabonline Group jobbade under åren 2013-2016 med att ta fram en ny digital identitet och närvaro för bolagets alla varumärken.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Valtech köper upp en tredje Salesforce-byrå

Leave a Comment