Cybercom släpper appen CyberPoll för sjukvården

In Android, iPhone, Nyheter by Martin EdenströmLämna en kommentar

Cybercom har utvecklat appen CyberPoll på uppdrag av forskare vid Landstinget i Blekinge och Blekinge Tekniska Högskola. Det är ett mer säkert enkätverktyg som ska användas för studier inom exempelvis sjukvården.

Tiden från det att en patient upplever en känsla till dess att patienten svarar på enkätfrågorna ska bli kortare än vid en traditionell studie med appen. Risken för systematiska fel ska därmed minska.

0t
100 triljoner dollar är marknaden för Digital Transformation värderad till framöver

“– Digitaliseringen skapar möjligheter som tidigare inte varit möjliga, som i detta exempel: att kunna göra realtidsenkäter direkt i användarens vardag. Vi hoppas att detta ger ännu bättre underlag för bland annat forskningsstudier framöver.”

Säger Johan Persbeck, chef Cybercom Karlskrona.

Hur långt har svenska verksamheter kommit inom omnikanal?

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter om vad era konkurrenter gör.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.