Så blir McDonalds McDrive elbilserbjudande med Apple Pay stöd

In Adobe AEM, Check out/Kassasystem, CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här kommer den tredje innovationsatsningen från McDonalds på kort tid. Restaurangkedjans stora bredd med 220 restauranger utnyttjas i ett nytt reklammanér av Nord DDB och marknadsdirektör Christoffer Rönnblad. Utöver att visa på hur många lättlästa böcker som delas ut berättar McDonalds gärna om sin parkering och nya McDrive laddning för elbilar.

Den har samordnats och piffats upp tillsammans med ett nytt betalsätt via Apple Pay, framtaget tillsammans med banken Nordea. Tanken är att när en elbilsägande beställt äter sin hamburgare kan denna snabbt via en ”svepning” betala med Nordea Apple Pay och ta del av maten i drive-thru samtidigt som bilen snabbladdas. Hela 52 olika restauranger har försetts med de nya laddmöjligheterna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Five Guys till Sverige, CX och digitalt stöd från Sitecore PaaS och nopCommerce

Tidigare i maj berättade även McDonalds om nya appen och McDelivery UberEats samarbetet och det finns en ny AR satsning. Tictail e-handeln är däremot nedlagd i år.

Vill ni se alla Digitala Labb som byggts av olika byråer och IT-konsulter runt om i Sverige?

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.