AJ Produkter live på Optimizely Commerce framtagen av ny offshore-partner

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AJ Produkter har sjösatt sin nya e-handel i Sverige under natten. Inredningsföretagets Viktor Sundberg berättar att projektet återfinns på en Optimizely (från och med igår ska vi inte längre säga “episerver”) Commerce framtagen av den i Sverige mindre vanligt förekommande partnern UKAD med kontor i England, Ukraina och Polen. UKAD ska ha valts ut efter att AJ aktivt letade efter rätt typ av offshore- och outsourcing partner inom e-handel .NET och specifikt på Optimizely Commerce.

Även svenska Avensia har varit med i projektet. De ersatte Nexer

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.