Björn Borg utökar med självlärande NLP e-handelssökmotor och Yotpo Marketing Platform‎

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I jakten på ökad kundförståelse och nya digitala kanaler har Björn Borg gjort mycket innovativt inom e-handel och CX under 2019. Efter att gått i bräschen med införandet av snabbväxande kassasystemet Sitoo i egna butiker, uppdaterat sitt Voyado-omnikanal lojalitetssystem, skaffat ny design UX och uppdaterat Bjornborg.com från Adobe Magento 1 till 2 med e-handelsleverantören Vaimo har även en ny söklösning för e-handeln köpts in. Björn Borg är kund till finska AI-styrda smart ecommerce search lösningen Klevu....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon