Borg & Owilli bakom ny WordPress för Transportföretagen

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kreativa PR- och digitalbyrån Borg & Owilli har på uppdrag av Transportföretagen skapat konceptet ”Vi kör!” för målgruppen unga 13-16 år. Syftet med satsningen var att få fler unga att upptäcka fordons- och transportrelaterade yrken, samt att lyfta branscherna ur ett mer lättsamt perspektiv. Borg & Owilli skapade webbplatsen Vi kör! på favoritverktyget WordPress CMS. De stod även bakom en webbserie med samma namn, där artisten Oscar Zia och racingmekanikern Lisa Jonasson testade på fyra olika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon