Fullt designfokus i ny headless, prestandafokuserad e-handel ska öka Vålamagasinets omsättning

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalbyrån Cloud Nine berättar för MKSE.com att de just lanserat ny e-handel och design åt Vålamagasinet, återförsäljare av möbler från välkända varumärken och formgivare. Inredningsbutiken Vålamagasinet i Uppsala har ett sortiment av cirka 200 varumärken och närmare 20 000 produkter i en butiksmiljö på 1800 kvm. Den nya e-handelslösningen med design och teknik i fokus ska öka Vålamagasinet försäljning är förhoppningen. Varje detalj i designen ska vara omsorgsfullt skapad och utvald, varje funktion ska ha anpassats...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon