Intranät 2009 med Fredik Wackå 11 – 12 februari

In Intranät, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom2 Comments

Under ons- och torsdagen arrangerar IBC Euroforum och Fredik Wackå konferensen Intranät 2009. En dyr historia (15 990:- SEK exklusive moms per person för konferens/workshop) som ska lockat runt 40 deltagare. Intranät 2009 som kommer att behandla följande: Nya infallsvinklar till hur du effektiviserar den interna informationssökningen Så får du intranätet att arbeta för organisationen, istället för tvärtom Ta del av framgångsrika erfarenheter av strukturarbete, personalisering och rollanpassning Behovsanalys - lär dig att göra rätt saker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bara jag som tycker den här typen av trevliga sammankomster med utbildningsinslag känns lite ”vad ska informationsavdelningen bränna den statliga utbildningsreserven på det här halvåret då?”

    Men det är väl win-win-win. Info.avd. chefen för han håller medarbetarna nöjda. Medarbetarna för de får komma ifrån med en icke-utmanande heldag. Och resten för de får fakturera.

  2. Bara jag som tycker den här typen av trevliga sammankomster med utbildningsinslag känns lite ”vad ska informationsavdelningen bränna den statliga utbildningsreserven på det här halvåret då?”

    Men det är väl win-win-win. Info.avd. chefen för han håller medarbetarna nöjda. Medarbetarna för de får komma ifrån med en icke-utmanande heldag. Och resten för de får fakturera.

Leave a Comment