Bloggy, Fredik Wackå, IBC Euroforum, Intranät 2009 Intranät, Nyheter, Övriga / Custom CMS

Intranät 2009 med Fredik Wackå 11 – 12 februari

In Intranät, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom2 Comments

Under ons- och torsdagen arrangerar IBC Euroforum och Fredik Wackå konferensen Intranät 2009. En dyr historia (15 990:- SEK exklusive moms per person för konferens/workshop) som ska lockat runt 40 deltagare. Intranät 2009 som kommer att behandla följande: Nya infallsvinklar till hur du effektiviserar den interna informationssökningen Så får du intranätet att arbeta för organisationen, istället för tvärtom Ta del av framgångsrika erfarenheter av strukturarbete, personalisering och rollanpassning Behovsanalys - lär dig att göra rätt saker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bara jag som tycker den här typen av trevliga sammankomster med utbildningsinslag känns lite “vad ska informationsavdelningen bränna den statliga utbildningsreserven på det här halvåret då?”

    Men det är väl win-win-win. Info.avd. chefen för han håller medarbetarna nöjda. Medarbetarna för de får komma ifrån med en icke-utmanande heldag. Och resten för de får fakturera.

  2. Bara jag som tycker den här typen av trevliga sammankomster med utbildningsinslag känns lite “vad ska informationsavdelningen bränna den statliga utbildningsreserven på det här halvåret då?”

    Men det är väl win-win-win. Info.avd. chefen för han håller medarbetarna nöjda. Medarbetarna för de får komma ifrån med en icke-utmanande heldag. Och resten för de får fakturera.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.