Kraven när Säpo väljer ut nya tekniska partners, duckar cyberattacker

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteVision-kunden Säpo Sakerhetspolisen.se har valt handla upp nya teknikleverantörer inför höstens stora nysläpp av den egna digitala närvaron och sajten. I dessa tider av cyberkriminalitet är det inte otippat stort fokus på säkerhet när Säpo lanserar sin nya publika webbplats under hösten. Här har man valt ut Nordlo som ansvariga. Deras uppdrag innefattar utöver säkerheten att stå för infrastruktur och daglig drift. Sedan tidigare har Säpo använt webbhotell och driftstöd från TeliaSonera. Detta då sajten sedan 2010 även drivs av vanliga Polisen.se-redaktionen.

Infrastruktur, säkerhetstjänster ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Salems Kommun öppnar upp nytt intranät på nya plattformar


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.