Marketing och AI-företag köper Disqus, har genomfört 11 företagsförvärv efter miljardinjektion

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klassiska kommenteringstjänsten Disqus har haft några tuffare år då betalväggar och trollförbud minskat intresset för kurerade kommenteringstjänster. Dessutom gick Facebook själva in och tog hand om kommentarsfunktionerna för att driva innehåll till egna sociala nätverket. Nu säljs även hela det tidigare hypade kommentarsfunktionen vidare. Det är teknikföretaget Zeta Global "Data-Driven Marketing Powered by Artificial Intelligence" som i december köpt webbtjänsten. De har ett AI-försett eget Marketing Cloud som erbjuder tjänster inom "people based marketing" samt datainsamling. Kommentering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon