MKSE.com ❤ Stockholm Tech Fest 2016

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I år är MKSE.com ny mediapartner till Stockholm Tech Fest. Det sensationellt snabbväxande evenemanget väntas i år välkomna runt 6000 verksamma eller intresserade av den digitala upplevelseindustrin och den numera omfattande svenska startup-scenen. Nytt för i år är seminariepunkter som mer än tidigare berör faktiskt arbete med digital transformation och effektiva processerna bakom scenen. Några av agendapunkterna den 6/9 kring detta är: Future of Product + Design Building Great Teams Intellectual Property in Mobile Applications Utöver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment