Nathalie Schuterman lanserar ny e-handel med Panagora

In Check out/Kassasystem, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blir mycket exklsuiv fashion för Panagora, utöver att omforma det nyligen övertagna Babyshop-bolaget AlexAndAlexa.com i England på "rekordtid" har man även hunnit ta fram Nathalie Schutermans nya webbshop och mobilbutik på EDGE 1.9. De digitala butikerna ska reflektera samma känsla som kunderna får i den fysiska butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. E-handeln är uppbyggd som ett modemagasin där företaget arbetar likt en redaktion för att skapa innehåll. Nathalie Schutermans koncept ska återspeglas även online. Nätbutiken har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.