Nathalie Schuterman lanserar ny e-handel med Panagora

In Check out/Kassasystem, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blir mycket exklsuiv fashion för Panagora, utöver att omforma det nyligen övertagna Babyshop-bolaget AlexAndAlexa.com i England på ”rekordtid” har man även hunnit ta fram Nathalie Schutermans nya webbshop och mobilbutik på EDGE 1.9.

0mkr
omsätter Nathalie Schuterman

De digitala butikerna ska reflektera samma känsla som kunderna får i den fysiska butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. E-handeln är uppbyggd som ett modemagasin där företaget arbetar likt en redaktion för att skapa innehåll. Nathalie Schutermans koncept ska återspeglas även online. Nätbutiken har utvecklats för att vara tydlig, inspirerande och trevlig att handla i. Butikens startsida är byggd så att bilderna lägger sig efter varandra och anpassas, vilket man hoppas kontinuerligt ska locka besökare.

Omnikanalsegenskaper finns på plats, för en snabb leverans kan kunden hämta upp paketet själv i butik, samt beställa varor som inte säljs online.

”- När vi jobbar med människor som har en passion för det de gör så faller allt på plats ganska naturligt. Det ska vara inspirerande och kul och det är precis vad shopping handlar om. Detta i kombination med att jobba med en datadriven förfining gör att man kan svara på en viktig fråga när man bygger en butik – hur ska man få kunden? Kan man påvisa hög lojalitetsgrad har man förmodligen tagit ett steg åt rätt riktning.”

säger Moon-Suck Song, Panagora.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alliance köper in Shopify Plus av Panagora, ersätter svensk lösning

Leave a Comment