Sandvik tröttnar på UX-prototyper och innovationsworkshops, vill produktionssätta

In Nyheter, Adobe AEM, Adobe Marketo, CXM, E-handel, Java, Marketing Automation, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt fler tecken visar att tiden är över för C-leveldeltagande på innovationsworkshops samt investeringar i nya startups och kreativa projekt. Det visar mer än Collectors nedstängda portfolio samt de, även innan pandemin, allt mer öde ”kreativa kontorslandskapen” som gick att hyra.

Sandviks människa/maskindoktor Petra Sundström sätter ord på ett av grundproblemen i de senaste årens innovationssatsningar inom svensk industri. Företagen har inte processerna mellan innovation och skalning som krävs. Sandviks doktor säger fortsatt i ett uttalande till DI att:

” – Det är ingen match att bygga en häftig digital prototyp, den stora utmaningen är att lyfta över den i den optimerade organisationen och skala upp.”

Sandvik är inte en del av de 30 industriföretagen som startupinvesterar i Combient Group. De har däremot sjösatt projekt inom Digital twins på sistone.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lockheedmartin.com på Adobe AEM försvenskas inför NATO-inträde

Sandvik Crushing and Screening är vidare online en Adobe AEM användare med Marketo marketing automation-stöd och en Salesforce CPQ CRM av Sirocco. De har även en Episerver Commerce B2B framtagen av TietoEVRY.