Skistar hoppar på SiteVision tåget, väljer produkten för nytt intranät

In Intranät, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Johan Nilsson berättar för MKSE.com om en ny prestigereferens i flera bemärkelser. Det är den ofta prisvinnande storkunden till Episerver, som valt den konkurrerande plattformen för sitt nya intranät lagom till säsongen 2019. Alla medarbetare på företagets skidorter i Sverige och Norge ska få ta del av den paketerade SaaS-satsningen.

”- Att bygga ett nytt intranät med SiteVision är ett steg i att förbättra den digitala arbetsplatsen med goda möjligheter till interaktion och samarbete, samt att säkerställa tillgängligheten till företagets intranät för samtliga medarbetare.”

Säger Camilla Sundqvist, HR-ansvarig på SkiStar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Galleriet och Länna Möbler handlar upp Norce och Contentful, lämnar tidigare uppskattad lösning

Skistar övergav förvisso Episerver delvis när de introducerade en E37 ehandelsplattform för några år sedan. Men sedan dess har de främst byggt e-handel på interna system. På Episerver-sidan jobbar Skistar idag främst med Valtech men även traditionella leverantören Ninetech (som introducerade Skistars famösa gamification-upplägg) ska finnas med i bilden.

SkiStar är ett börsnoterat företag och koncernen äger och driver alpina skidanläggningar i Sälen, Åre och Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St. Johann in Tirol i Österrike. Under vinterhalvåret har bolaget ca 2500 medarbetare.