episerver, Gamification, Intranät, Johan Nilsson, ninetech, SiteVision, valtech Intranät, Nyheter, SiteVision

Skistar hoppar på SiteVision tåget, väljer produkten för nytt intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Johan Nilsson berättar för MKSE.com om en ny prestigereferens i flera bemärkelser. Det är den ofta prisvinnande storkunden till Episerver, som valt den konkurrerande plattformen för sitt nya intranät lagom till säsongen 2019. Alla medarbetare på företagets skidorter i Sverige och Norge ska få ta del av den paketerade SaaS-satsningen.

“- Att bygga ett nytt intranät med SiteVision är ett steg i att förbättra den digitala arbetsplatsen med goda möjligheter till interaktion och samarbete, samt att säkerställa tillgängligheten till företagets intranät för samtliga medarbetare.”

Säger Camilla Sundqvist, HR-ansvarig på SkiStar.

Skistar övergav förvisso Episerver delvis när de introducerade en E37 ehandelsplattform för några år sedan. Men sedan dess har de främst byggt e-handel på interna system. På Episerver-sidan jobbar Skistar idag främst med Valtech men även traditionella leverantören Ninetech (som introducerade Skistars famösa gamification-upplägg) ska finnas

Vi har mer på samma ämne:  Capgemini vinner ramavtal inom Digital Transformation med SKL


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.