Snygga företagssajter på EPiServer listade

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Drupal-sajten Propeople har listat de sajter på EPiServer CMS de designmässigt tycker håller måttet. De är: Oriflame Renault Sverige The Mazda6 VSGroup Securitas Skandia Banken Saco Svensk Handel Cision Samt ett gäng fler sajter. MKSE.com är för övrigt osäkra på vad det är i just dessa som imponerat på den lilla designfokuserade Microsoft Gold partnern med skribenten Mihai Moscovici....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Oavsett hur kriterierna såg ut är det alltid roligt att vara med på topplistor! :) Grattis Securitas!

  2. Oavsett hur kriterierna såg ut är det alltid roligt att vara med på topplistor! :) Grattis Securitas!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.