Software Innovation och Logica lyckas med Public 360°

In ERP/ECM, Formpipe Platina, Formpipe W3D3, Offentlig sektor, Public 360° by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Software Innovation röjer stora framgångar inom offentlig sektor med sitt Public 360° erbjudande inom ECM/dokumenthantering/informationsflöden. Att SI fått med sig Logica som partner har hjälpt. WM-datas gamla produkt LEX verkar därmed mer eller mindre gjort sitt.

Det talas om att framgångarna kommer av att produktens licenskostnad säljs in billigare än alternativ som Sharepoint, Formpipe W3D3 och Formpipe Platina.

Stockholms stad Tillståndsenhet, Södertälje kommun, Sundsvalls kommun, Kemikalieinspektionen, Rödl & Partner och Svensk Pilotförening är kunder från det senaste halvåret.
Public 360

Software Innovation Sweden AB har 58 anställda och omsatte 46,3 Mkr under 2007. Norska Borea Opportunity IV AS har lagt ett bud på Software Innovation.

Kommentarer

  1. Kul att du uppmärksammar Public 360 också. Jag som är relativt ny med att arbeta med Public 360 uppleverar den som flexibel och användarvänlig. Vill du veta mer om produkten och se den live kontakta mig.

  2. Kul att du uppmärksammar Public 360 också. Jag som är relativt ny med att arbeta med Public 360 uppleverar den som flexibel och användarvänlig. Vill du veta mer om produkten och se den live kontakta mig.

  3. Kul att du har uppmärksammat Public 360. Har arbetat med produkten ett tag och upplever den som både enkel och flexibel. Vill du veta mer om produkten är du välkommen att kontakta mig.

  4. Kul att du har uppmärksammat Public 360. Har arbetat med produkten ett tag och upplever den som både enkel och flexibel. Vill du veta mer om produkten är du välkommen att kontakta mig.

Leave a Comment